Beauty & Hair

Nyt hår af Jonas Herlitschek / New hair by Jonas Herlitschek

(english version below)
Halløj alle danske læsere! Så bringer jeg super gode nyheder!
Jeg har været så heldig at få ordnet mit hår hos Danmarks bedste frisør og hårstylist: Jonas Herlitschek! 
På trods af hans bare 21 år, så har han super meget erfaring fra alt fra almindelig kunder til store modeshows, musikvideoer og meget andet. Han er dygtig, fuld af viden og ideer mht. opsætning og pleje og samtidig er han utrolig imødekommen og altid i godt humør :-)
Jeg havde en tid hos ham i sidste uge, da jeg trængte til lidt boost på det ydre, da jeg netop har været syg i to uger – øv! Klipning trængte jeg ikke til denne gang, så det blev til en ny hårfarve og masser er råd om hårpleje og håropsætning, så jeg kunne være helt klar til den kommende festtid.
Vi diskuterede selve farven til mit hår, som blev holdt i de rødlige og brune toner – og jeg elsker resultatet! Et dejligt pift i denne kolde tid :) Men mit evigt store problem er fylde til mit hår – hvordan får jeg det?! Her havde Jonas gode råd, også til hvilke produkter jeg kunne købe. Han tog sig tid til at spørge ind til hvornår og hvordan jeg havde brug for fylde og fik tilpasset det til netop mine behov – skønt! Samtidig instruerede han mig i et par forskellige håropsætninger, så jeg for en gang skyld kan lave nogle anderledes frisurer til december måneds mange fester. Jeg krøller normalt bare mit hår og lader det hænge, hvilket jeg nu også godt kan lide, men han lærte mig hurtigt, hvordan jeg lige kan gøre det ekstra hot med et par hårnåle :-) Så julefrokost – here I come!
Som et ekstra plus, så har jeg fået lov til at tilbyde mine læsere 20% på alle behandlinger hos Jonas Herlitschek i december måned, hvis blot I medbringer et udprint af dette blogindlæg. Han er helt klart værd at booke, så I kan blive super lækre her i årets sidste måned :-) Og hvem vil ikke se super godt ud til fx. Nytårsaften? :-)
Jonas Herlitschek arbejder hos Hairconstruction på Østerbrogade 43, 2100 København Ø.
Lidt bonusviden: Hairconstruction har de BEDSTE stole til hårvask m.m.! Det er inkl. lækker rygmassage – helt klart ventetiden værd, når man er ‘bundet’ til hårvask/hårpleje/hårfarvning.
I kan læse mere om Jonas på hans Facebook-side eller på booke en tid hos ham på Hairconstruction’s hjemmeside.

Mr. Jonas Herlitschek at work ;-)

Hi everyone! 
This will only be a short post in English as it concerns a local Danish hairstylist that just gave me a new hairdo!
I’ve got a new hair colour! And received many tips and advice on how to style and take care of my hair.  And I love it! 

Comments

comments