Beauty & Hair, Tanja's Style

Girls Just Want to Have Fun!

Jeans: Zizzi
Top: Mama Licious
Blazer: Foxtail by Carmakoma
Jewellery: Swarowski
Nails: Dior Merveille #651 (Holiday 2011 Collection)
Bracelets: Evans

Sammen med mine veninder Rikke, Christina og Marianne festede jeg godt igennem i lørdags, hvilket blev til en ret lang og ‘våd’ aften. Men det er længe siden jeg sidst har haft det så sjovt! Og selvfølgelig skulle vi alle shines op og nye billeder til bloggen skulle tages. Jeg er iført min elskede Foxtail blazer fra Carmakoma, som er endnu et af mine bedste køb i mit tøjskab – de forstår bare det med design!

Last Saturday I went out with my gal pals Rikke, Christina and Marianne and had a blast! Of course it ended up being a long and ‘wet’ night, but one of the most fun nights in ages! We put on our greatest (and there are many!) and took new pictures for my blog. I am wearing my beloved Foxtail blazer from Carmakoma, which is amongst my most precious items in my wardrobe – Carmakoma really knows best!

Comments

comments

1 thought on “Girls Just Want to Have Fun!

Comments are closed.