Accessories, My everyday life

Bracelets are sooo underestimated!

(this post is for my Danish readers only)

REKLAME

Fra da jeg var helt lille har jeg altid lagt mærke til, at min mormor bar det her guldarmbånd og tog det aldrig af. Og jeg har altid selv ønsket mig et lignende guldarmbånd – dog i en tyndere udgave. Har kigget lidt sporadisk efter et pænt armbånd de sidste mange år, men aldrig rigtigt fået taget mig sammen til at få købt et, men så fandt jeg et armbånd på min tur til Dubai i oktober :-) Som I kan se nedenfor, at er det et tynd og simpelt et i guld (14 karat), som jeg altid har på – har ikke taget det af siden min rejse.

Som I også kan se på de andre billeder nedenfor, så elsker jeg armbånd! Jeg har rimelig mange ‘på lager’ – flot lagt op på mine smykkehylder, så de lige er til at tage på. Hehe… Bliver altid høj af at rulle de hylder ud :-) Anyway, som I kan se, så har jeg vidt forskellige armbånd, da jeg elsker at kunne mixe og matche typer, størrelser og farver, men jeg har aldrig nok, hehe…. Så hvilke nye kunne jeg tænke mig? Well, jeg er blevet ret hooked på armbånd a la det, som jeg fandt i Dubai, og herhjemme har jeg faktisk fundet mange lækre armbånd på Chanti.dk. Jeg har tidligere handlet på hjemmesiden og jeg synes de har et virkelig lækkert sortiment med mange forskellig mærker. Og de har sørme også de rigtige størrelser! YES! Nøj, hvor har jeg mange gange forelsket mig i et armbånd, men bliver så enormt skuffet, da jeg prøver det, da det så er for lille :( Det jeg har selv måler ca. 18,5-19 cm og det kan du sagtens få også Chanti.dk.

I kan se mine favoritter fra Chanti.dk nedenfor inkl. en beskrivelse af hvorfor jeg netop har valgt dem.

(Dette indlæg er en reklame i samarbejde med Chanti.dk, men historien, holdning til produkter, valg af viste produkter kommer 100% personligt fra mig – for ja, jeg elsker armbånd!).

Dette armbånd er simpelt og ligner lidt det jeg har selv. Dette ville nemt matche andre armbånd og kan bæres til alt! Det er et Aagaard armbånd i 8 karat guld med en blank overflade.

Det klassiske BNH bismarkarmbånd i 14 karat guld, som min mormor også har. Selvfølgelig vil jeg jo helst have, at min mormors armbånd går i arv til min mor og så måske mig, men ellers kan man få denne fine udgave hos Chanti.dk – og måske selv starte med at erhverve sig et kommende arvstykke? :-)

Jeg elsker Julie Sandlau! Og heldigvis kan du også købe hendes smykker på Chanti.dk Her er et enkelt Julie Sandlau armbånd i satinrhodineret sterlingsølv med en sandblæst overflade.

Jeg synes bestemt også, at armbånd med diverse vedhæng er flotte – som fx dette firkløver armbånd i sølv. Det kan matche med andre sølvarmbånd eller endda et større armbånd som fx en bangle eller sort læderarmbånd.

Fint snoet armbånd i forgyldt sølv. Dette er mere feminint og kan også sammen med fx nogle tyndere armbånd.

Og her er så et fint og enkelt såkaldt ‘bangle’-armbånd :-) Synes det er så skønt med kurverne, gør det lidt mere edgy!

Getting my nails done! 😜❤💅🏻 #lovelongnails #gelnails #blogger #pnnbnails #pnnbdk #nannaisthebest @pnnb.dk

Et billede slået op af Tanja (aka MissCherryLipz) 🍒💋 (@misscherrylipz) den

Comments

comments